FILOSOFIA

Els nostres valors

La qualitat abans que la quantitat, és una frase que sempre s'ha sentit a dir. Per oferir un producte com el nostre, treballem el procés de creació de l'oli amb atenció i cura per assolir uns resultats dignes i aconseguint un oli ecològic amb caràcter propi.

És per això, que no només volem ser els únics, sinó que, per poder continuar tractant el producte amb el respecte i la cura que es mereix, respectant els seus temps, i a conseqüència, obtenir el producte de qualitat que, com a consumidors també ens mereixem, us animem a produir un oli prèmium de les vostres olives amb la nostra ajuda.

Plegats, podem situar la quantitat i la qualitat, gairebé al mateix nivell.

oli en ampolla de vidre

Compromís i respecte

A Catalunya, ens trobem en un entorn privilegiat que ens permet una activitat agrícola que ens acaba oferint un producte exquisit, però necessita que hi hagi persones que el cuidin i el cultivin amb respecte.

Però més enllà de ser un esforç, cultivar en zones de muntanya aïllades, també és un acte d'amor i respecte cap al paisatge mentre que ajudem a la conservació d'aquest, per exemple a través de la prevenció d'incendis.

I tenim clar que l'entorn és agraït, i aquest petit esforç, de seguida ens és retornat a través de les olors i sabors que s'impregnaran al producte, aconseguint, com dèiem, un producte amb caràcter i d'una qualitat incomparable.

La qualitat esdevé de l'estima cap a les nostres terres, d'apreciar el bon producte i de la cura del procés de producció. De mirar cap a fora i ajudar-nos per consolidar un nou model que ens beneficiï a tots.